Τελευταία Νέα

Ύδρευση Τ.Κ. Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας

⦁ Ύδρευση Τ.Κ. Δ.Ε. Μολοσσών του Δήμου Ζίτσας (Υπογραφή σύμβασης 25/04/2019)


Για τη κατασκευή του Εξωτερικού Δικτύου Ύδρευσης με σκοπό την κάλυψη σε ανάγκες ύδρευσης στη Δ.Ε. Μολοσσών (Τ.Κ. Γιουργάνιστας, Τ.Κ. Χίνκας, Τ.Κ. Γρανίτσας, Τ.Κ. Πολυδώρου και Τ.Κ. Ραδοβιζίου), προτείνεται η κατασκευή των παρακάτω:
⦁ Δεξαμενή Τ.Κ. Κουρέντων
⦁ Εξωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης
⦁ Αντλιοστάσιο Τ.Κ. Γρανίτσας
⦁ Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Τ.Κ. Γρανίτσας
⦁ Δεξαμενή Τ.Κ. Γρανίτσας
⦁ Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Τ.Κ. Πολυδώρου
⦁ Δεξαμενή Τ.Κ. Πολυδώρου

⦁ Έργα διευθέτησης ρέματος Λάκκας (Προσωρινός ανάδοχος του έργου 01/04/2019)
Ο τόπος εκτέλεσης του έργου, βρίσκεται στην Ηγουμενίτσα, στο όριο μεταξύ εγκεκριμένων σχεδίων πόλης 1ης και 3ης Πολεοδομικής του Δήμου Ηγουμενίτσας, ανάντη της οδού 49 Μαρτύρων και μέχρι την υφιστάμενη περιφερειακή οδό.
Το φυσικό αντικείμενο του έργου περιλαμβάνει τη διευθέτηση του ρέματος Λάκκας εντός εγκεκριμένου σχεδίου πόλεως, για συνολικό μήκος 318m με τεχνητή κοίτη ορθογωνικής διατομής από οπλισμένο σκυρόδεμα, από το ύψος της περιφερειακής οδού της Ηγουμενίτσας και προς τα κατάντη, μέχρι την πρόσφατα διευθετημένη κοίτη, ενώ παράλληλα προβλέπεται και η διευθέτηση του ρέματος «παραπόταμος Λάκκας» από τη διασταύρωση της περιφερειακής οδού με την οδό Πάργης έως και το κεντρικό ρέμα της Λάκκας συνολικού μήκους 208 m με πλακοσκεπή ορθογωνικό οχετό διαστάσεων 2,50 X 150 m2 (υποέργο 1). Επιπλέον προβλέπεται και η κατασκευή μίας γέφυρας από οπλισμένο σκυρόδεμα επιφάνειας 12Χ18 m2 καθώς και η κατασκευή οδού πρόσβασης προς το ρέμα πλάτους 5m και μήκους 32 m που θα χρησιμοποιείται από τα μηχανήματα-οχήματα καθαρισμού.

  

 

 

 

  • ΣΑΡΑΚΑΤΣΑΝΟΣ Α.Τ.Ε.Ε.
  • Νεοφύτου Δούκα 52, 45332, Ιωάννινα
  • 26510 68170 FAX: 26510 67227
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σαρακατσάνος Α.Τ.Ε.Ε. Copyright © 2018, All rights reserved. www.plantech.gr